kadavro

Alla inlägg den 2 september 2011

Av Kim Österberg - 2 september 2011 20:07

Här kommer en underbar dubbeltydig glidning:

Mitt bredband hos 3 krånglar. Man kan undra vems sida 3 står på, inte är det pornhubs i alla fall.


Jag vet att det finns ett projekt som mer eller mindre är vikt för mig. Som är i stort sett sålt innan det lämnat ritbordet. Det är ett förslag från förlaget. Problemet är att det är ett enormt projekt med mycket handarbete och tankekraft från min sida. När flytten är över kommer jag ta mig an det projektet. Det handlar så att säga om ett seriealbum. Jag måste värma upp ritmusklerna.


En sak jag funderar på att göra.  Föreläsning om presentationsteknik. På jobbet har jag suttit mig igenom två tvåtimmarsföreläsningar av kunnigt folk som har varit själadödande. Död åt powerpoint föresten. Att ha en föreläsning om föreläsning kräver dock att jag gör ett bra jobb.


Ska sätta mig och mindmappa om de här sakerna ikväll.

Av Kim Österberg - 2 september 2011 15:19

Det är inte alltid nödvändigt att baka in fler förklaringar före en poäng. Den rutin jag skrev om i bananskalsinlägget är ett exempel på det. Den poängen jag leverera bygger nämligen på just överraskningsmomentet. Många poänger gör det inom ståupp. Den rutinen jag avser har jag kört ett antal gånger och fått den förväntade reaktionen på rätt platts. Men jag har alltid varit lite medveten om att den kan fallera, därför har jag innan funderat kring hur jag följer upp.


Så kan man alltså fixa en rutin så att man slipper krångla till det. När jag säger "gömma leif pagrotski" och publiken är tyst så kan jag följa upp som jag gjorde på Big Ben med "Alltså, referensen är den-lille-hårige". 

Om mig


Ståuppkomiker med vriden självdestruktiv humor.

Videoklipp med Kim

Slumpscenario

Scenario att spela:

Fråga mig

26 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards