kadavro

Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Kim Österberg - 27 februari 2011 22:20

Det var något som man kallade sunk-festival igår i Gislaved. Sunkträsket är en kulturförening som fixar sådana här arrangemang med rock och pop-band. De brukar också ha en öppen scen där bl a jag passat på att underhålla publiken. Arrangemangen är endast för medlemmar. Så jag är medlem och har deltagit någon gång på årsmöte och städat upp efter en kväll t ex.


Igår var det 5 band på raken. Jag och min flickvän såg de tre första och en del av det fjärde bandets framträdande. Sedan var vi tvungen att hinna med bussen hem. Första bandet ut var Deep Sleep Therapy. De gav mig en känsla av Green Day. Har sett dem ett par gånger och de är ett band som växer till sig.  


Nu minns jag knappt ordningen men sedan minns jag att The old spares gick upp och gav järnet. Jag menar verkligen att de gav järnet. Bensinosande hysterisk bluesrock. På något sätt känns det som punk när en låt var 1 minut och 30 sekunder lång och med en lyrik somm bestod av ett enda ord som upprepades frustrerat. Baby baby, ba ba ba baba baba ba, BABY!


Gislavedsbandet Stormhold gjorde sin första officiella akustiska spelning. Det var riktigt bra gjort och de körde Hoffmaestros Higwayman  med den äran. 


The stomping academy var ett åttamannaband från Borås. När jag hörde dem kom jag att tänka på Diablo Swing Orchestra. Rolig detalj! Nästan alla i bandet gick klädda i kavajer och liknande men killen som skötte bongotrumorna och tamburinen hade en långärmad tvärrandig t-shirt. Finding Waldo strikes my mind.


Bandet vi missade var United We Stand.


Under kvällen hade jag ett trevligt samtal med en av killarna i Deep Sleep Therapys ground crew. (En kille var egentligen hela deras street team men gott nog) Det visade sig att han sett en del av min ståupp, jag och DSP brukar dyka upp på samma ställen ofta, och haft kul åt mina skämt. Det är kul att träffa på någon och spontant få en sådan feedback.  

Av Kim Österberg - 27 februari 2011 16:07

När bordellskandalens offer, två kvinnor som i yngre tonåren tvingades till prostitution, pekade ut Olof Palme som en av klienterna på bordellen blev änkan Lisbeth Palme fly förbannad för att de vanhelgade Olof Palmes minne. Alltså, eftersom Olof är död nu så får man inte avslöja dåliga saker han kan ha gjort sig skyldig till när han levde.


OK, Lisbeth Palme, vet du vem som också är död? Adolf Hitler!

Om mig


Ståuppkomiker med vriden självdestruktiv humor.

Videoklipp med Kim

Slumpscenario

Scenario att spela:

Fråga mig

26 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards