kadavro

Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Kim Österberg - 3 februari 2011 22:29

På Sunkträskets öppna scen hade vi skickat upp två adepter och sedan gick jag upp efter ett rockband. Jag minns att jag samlat ihop en del material inför kvällen och gick upp på scen fullladdad med "Nu djävlar ska de få se på annat". Jag minns att jag jobbade upp blodtrycket innan jag gick upp på scen genom att gå backstage och hoppa! 


Jag presenterades av Stubbe som introducerade mig efter att han berättat för publiken att han blivit av med jobbet, blivit dumpad av flickvännen osv... Jag fångade upp det genom att börja med "Tycker du att ditt liv suger? Tänk på mig då, jag kör en ford escort...." 


Min korsfästabarn-rutin fick sin premiär och fick ett gott mottagande....  Publiken satt långt ut i lokalen vilket är svårt att åtgärda med deras möblering... Så jag fokuserade mig själv ut i lokalen, hoppas kunna göra det fler gånger.  


Sedan kommer jag även ihåg ett antal gig som gått så där bra, men det här står ut just  för att det var på sunkträsket med sin publik som egentligen vill se band.

Av Kim Österberg - 3 februari 2011 22:13

Den var enkel. Ett gig på en klubb i Malmö. Jag hade ett tag hoppat mellan olika konstiga scentider så jag hade glömt att underhålla en fast 5-minuters setlista och därtill kom att jag satte ihop den för sent för att sätta den ordentligt i minnet. Och så trött jag egentligen var. Jag hade jobbat dagen innan. Från sju till tolv på vanliga jobbet och sedan från klockan ett till tolv på ståuppklubben så jag kom i säng hemmavid först halvtvå eller två. Sedan var det upp igen klockan halv sex och iväg till vanliga jobbet som jag var på till halv fem och därefter körde jag ner till malmö, tre timmar i bilen........... Jag bombade av flera  orsaker den kvällen och lärde mig mycket.  


En komiker gav mig faktiskt en tanke. Hon noterade att jag hade ingen energi på scen. Något jag hört tidigare men nu fick mer förklarat.  


Eftersom jag utåt sett bettet mig som en dålig nybörjare så ägnade några kvällen åt att påminna mig om sådant jag egentligen kunde... men det är bra att bli påmind. 


Jag kan inte säga att jag egentligen förväntar mig någon ny scentid där, men jag kan väll hoppas på en ny chans att visa vad jag egentligen går för när det gått två år... 

Av Kim Österberg - 3 februari 2011 17:28

Hahaha, med lemmar!!!!

Av Kim Österberg - 3 februari 2011 12:33

Är det ett ludet ägg eller en kiwi? Lunchhjärnsmälta. Äter dem likadant i alla fall.

 

Om mig


Ståuppkomiker med vriden självdestruktiv humor.

Videoklipp med Kim

Slumpscenario

Scenario att spela:

Fråga mig

26 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards