kadavro

Alla inlägg under april 2011

Av Kim Österberg - 6 april 2011 20:23

En serie som jag jobbade mycket med men sedan fick lägga ner... Och nu har jag ett gäng strippar som ligger i blandat format på ett USB-minne.

       

Av Kim Österberg - 6 april 2011 20:12

 

Jippie, jag snubblade just över min lokala kopia av alla teckningarna jag gjort till LP. Hoppas komma igång med dem igen snart.

Av Kim Österberg - 6 april 2011 19:46

Min bror Adam är 9 år äldre än mig och han har alltid varit lite lurig. Ta bara den här lilla händelsen när jag var sådär fyra-fem år.


Han övertygade mig om att maten var slut och att vi skulle bli tvungna att döda ett syskon för att äta upp det. Lotten hade tydligen fallit på mig. Jag blev ledsen och började gråta.


Han var ju inte alltid hemsk. Nej, det var rätt kul när vi arrangerade olyckor med vår systers leksaksbil och eldade upp den. Vi byggde också flygblan av träbitar som eldades upp. Några år senare byggde vi en liten bro över en grop. Bron byggde vi av spjälkade vedbitar. Så placerade vi en av mina leksaksbilar på den. Ja, och så eldade vi upp alltihop förstås.


Naturligtvis sköt vi senare mycket luftgevär. Vi skulptera utsökta figurer i lera. Sen sköt vi ihjäl dem. Arrangerade gislan-situationer med ölburkar. Lyckade träffa boven genom den smala springan mellan två gisslan. Nästa gång försökte vi förhandla med gislantagaren men förhandlingarna bröt ihop och vi blev asförbannade. Sköt boven och gisslan. Vad skulle vi göra? Han stog bakom. För övrigt var gisslan ful.

Av Kim Österberg - 4 april 2011 20:52

Ja, nu på Torsdag tar jag, Sussie och Tito oss till Kristianstad för att framträda på Hesslegatans kök & bars ståuppkväll. Det blir som en tidigare gång på det viset att Sussie och Tito plockar upp mig på jobbet.


På scen den kvällen planerar jag att köra min femma plus kryddning om jag har 7 minuter på mig. Egentligen ligger jag inne med mycket mer material än så men när man åker runt på klubbar och ännu inte jobbat till sig klubbtider som varat något så får man hålla till godo med sina fem minuter och göra det bästa av dem.


Jag har nu ett helt annat fem-minuters set än det jag körde med för ett år sedan och det känns bra. I detta kan jag stoppa in delar av det gamla materialet. Nästa vecka ska jag testa ett par minuter nyskrivet material. Helt Stand alone.


Giget på torsdag ska naturligtvis filmas och analyseras.

Av Kim Österberg - 3 april 2011 20:56

Igår åkte jag med min flickvän till Rosenlundsbadet. Lite nytt  för mig då jag aldrig varit där. Men innan dess blev det naturligtvis A6 där min flickvän shoppade runt och jag köpte en tuschpenna och boxningslindor.


Rosenlundsbadet har ett äventyrsbad. Jag är ledsen men jag kom inte på något att skapa nytt material om där. Kanske kommer jag att skriva om alla dessa djävla badshorts. Det finns så många frågor kring dessa. Jämför med bikinis och baddräckter för tjejer. Sedan när blev männens osäkerhet kring sina kroppar ett problem? En man hade badshorts på sig som räckte nedanför knäna. Av alla killar igår var det jag och två till som hade badbyxor.


Kom föresten på en del kul om låten "inatt inatt". Återkommer om det.

Av Kim Österberg - 1 april 2011 18:08

Jaha, i kväll sänder de Ystad-avsnittet. Jag var med andra inspelningsdagen i Jönköping och det ska bli kul att se när det sänds. Vilken blandning av människor ni kommer få se säger jag bara.


Ännu har jag inte sett någon information om när det avsnittet kommer sändas.

Om mig


Ståuppkomiker med vriden självdestruktiv humor.

Videoklipp med Kim

Slumpscenario

Scenario att spela:

Fråga mig

26 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards