kadavro

Alla inlägg under maj 2011

Av Kim Österberg - 17 maj 2011 17:11

Aha. Hade det varit en blank pappersbit hade jag varit förvirrad.

 
Av Kim Österberg - 16 maj 2011 19:20

Jag funderar på ett show-koncept som jag skulle vilja köra. Det som just nu ligger lite som en broms är att jag måste kolla hur jag ska göra med anställningar. Det är minst tre personer förutom jag som ska engageras. Egentligen är det minst två till men jag tror vissa av arrangemangen kommer jag få ha egen biljettkontroll på.

En av mina favoritsjälvporträtt

Det två nödvändigaste personerna har inte möjlighet ens att driva enskild firma så då får man lösa det med något anställningsavtal och tillhörande administration. Det kan ju vara värt besväret ändå.


Nu medan linsgrytan kokar in grädden, vitlöksklyftorna och oreganon så funderar jag på att teckna lite.


Till höger har vi bilden jag använt som "pressfoto" innan. Borde gå till en studiofotograf och få en bra bild ihop med rekvisita såsom en mick och Teodor.  

Av Kim Österberg - 13 maj 2011 18:23

Jaha, tre veckor till nästa inplanerade gig och sedan ligger sommaren framför mig som ett stort hål i gigkalendern. Måste kolla runt mer vart man kan komma och uppträda i sommar. Svårigheten är ju att dels boka in en tid och sedan också ha råd att åka till det. Därför vågar jag inte lägga in en massa gig i förväg vilket är begränsande för många bokar fullt sina scener långt i förväg.


Den 3 Juni uppträder jag på Tidbloms i Göteborg. Ska bli skitkul. Jag funderar på att stråla samman med Sussie o Tito innan dess och skriva lite ihop och testa grejer.

Av Kim Österberg - 13 maj 2011 17:50

 

Vanligtvis brukar man se bilar uppställda på tegelstenar för att någon snott hjulen men ett hus som fått källaren stulen?

Av Kim Österberg - 12 maj 2011 19:22

Vissa saker är inte roliga vid första försöket, eller de är lite roliga, sedan upprepar man det och till slut får det eget liv. Back in Soviet Russia-oneliners är sådana. Man bara följer upp med något bakvänt. "cars drives you!"- Tror jag var den första jag hörde. Det är mer som en syrlig anmärkning.


På jobbet idag fick vi helt plötsligt för oss att sjunga en rad på en känd låt och ersätta ett ord med namnet på en detalj som vi gjöt, det är inte roligt. Att det var Paddel gjorde inte saken roligt heller. Men vi tyckte det lät lustigt och det blev en tävling att hitta låtar att stoppa in paddel i och sjunga ut det innan den andre hann svara. We all live in paddel world/I would do anything for love, but I won't do paddel/Paddel to the wall/Paddels i the stream/ You got to know when to hold them, know when to paddel them/paddel paddel paddel(Money money money)/


Morgonpasset i P3 hade en lång session där de lade in ordet Jizz i filmtitlar. Jag messade in "Hunny, I jizzed the children" men jag tror inte det kom med.


Det händer ibland att man råkar säga något som någon på jobbet redan sagt. Då kan det utbryta annarki när alla upprepar det som om de inte hört att det sagts. Det blir roligt när det upprepas löööjligt mycket.

Av Kim Österberg - 12 maj 2011 19:00

Nämen, en kortklippt tant!!!

 

Om mig


Ståuppkomiker med vriden självdestruktiv humor.

Videoklipp med Kim

Slumpscenario

Scenario att spela:

Fråga mig

26 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards