kadavro

Alla inlägg den 26 mars 2012

Av Kim Österberg - 26 mars 2012 21:26

 Vi är i tagen att röja ur faster elsies hus inför försäljning och en del av processen blev att dela upp saker sinsemellan. Saker som är värda att nämnas är då som följer.


Faster Elsies hatt är så att säga systerhatt till hatten jag fick efter pappa. Vi trodde att Sofia skulle kunna ha den men när jag kom hem visade det sig att det inte var fallet men jag har dem bredvid varandra här hemma nu iaf. För er som inte vet så är det pappas hatt jag oftast har på mig när jag ståuppar.


Kavajtokig som jag är så blev jag glad när jag fick en kavaj som Elsies make Bertil hade haft när han levde. Snygg och rätt storlek för mig. 


En klassisk golvlampa från 50-talet och en fullt fungerande symaskin, husqvarna. En sådan där blåaktig gammal sak. Symaskinen är en sådan där praktisk sak som fattats hemma hos mig och golvlampan är en sådan modell jag sett hos farmor och nu senast hos faster Elsie. Jag älskar den modellen.


Faster Elsie hade en gammal gitarr som var trasig. Ingen var intresserad av den men jag tänkte att den var ju fin och ska faktiskt gå att laga. Så ja, jag tog mig an den. Måste foga ihop huvudet stadigt på den igen. Visst, det skulle vara kul att göra ett ommålningsprojekt av den också men den har en sådan där skön sunburst-målning med krakelerad klarlack nu. Känns som att den ska vara sådan även i fortsättningen. Eventuellt målar jag om huvudet efter ihopfogning för att dölja lagningen. Jag har ett minne av att Elsie visade mig gitarren förra året eller så, men jag minns inte exakt när. 


En viktig sak till sist. Jag fick en av faster Elsies kroppkaksgrytor. Verkar som att jag måste lära mig familjereceptet nu.

Om mig


Ståuppkomiker med vriden självdestruktiv humor.

Videoklipp med Kim

Slumpscenario

Scenario att spela:

Fråga mig

26 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards